*
*
*

Stockholm City

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger stort fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet och här vill vi att du ska trivas.

just nu

Aktuellt på Mornington Stockholm City

Nya rum /

Queen Sixth Floor

Nyrenoverade rum på 6.an! Helt klart små rum men riktiga pärlor med en fluffig Queen-Size säng. Tapeter bara för Mornington. Inget skrivbord utan en fin sängbricka istället. Specialdesignad Thonet-inspirerad soffa, hoppas du kommer gilla den lika mycket som vi gör.

Så nya rum att fotografen inte varit här ännu men här är en skiss. Boka som vanligt på hemsidan.

Läs mer arrow

Erbjudande /

Top Secret

Sommar med stadsdelens schysstaste uteservering, en köksmästare som har låst in sig halva våren för att få till den bästa menyn. Frukostgänget och vår nya bagare har fixat en frukost som är bättre än nånsin (tycker vi). Hotellrum som vi fejat och fixat med och som är lika redo som en scout. Vi vill helt enkelt lite ödmjukt påstå att stället är i perfekt skick för att välkomna semesterfirare.

Säg det inte till nån men om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du en länk till ett galet bra pris (30% sådär ungefär…) Och så alla andra förmåner som bara gäller om du bokar på vår hemsida.

Läs mer arrow

Restaurang /

Nytt på vinlistan!

Vi har fyllt våra vinkylar till bredden med massvis av goda viner. Vi gillar klassiska viner med attityd och med ett tydligt ursprung.  Eftersom att vin ofta är dyrt på krogen så vi har valt att ha ett fast påslag för alla viner. Det gör att man alltid kan avnjuta fantastiska viner till ett riktigt bra pris hos oss!

Ni hittar hela vår vinlista här arrow

Mat & Dryck

FRÅN TIDIG MORGON TILL SEN KVÄLL

Restaurangen serverar frukost och middag men du kan också komma förbi och bara ta en kaffe eller drink i baren.

Läs mer arrow
Puff4

Möten

Vi älskar möten

Möten på hemmaplan, möten på bortaplan, möten bland molnen, möten mellan kollegor, möten med kund eller möten mellan vänner. Vilka möten det än gäller eller om ni bara behöver lite nya idéer, energi eller inspiration så ordnar vi det...

Läs mer arrow
Puff5

Nyöppning

Lunch på Nybrogatan

Nu förlänger vi våra restaurangtider och öppnar upp för lunch igen. 12-23.

Läs mer arrow
Puff6

Träning

Health Club

Ett hotellgym som spelar i en liga för sig. Ett rymligt och välutrustat gym där du slipper trängas och kan träna i lugn och ro på några av marknadens bästa maskiner.

Läs mer arrow

Sagt om oss

" Vi är återkommande gäster på Hotell Mornington. Fantastiskt hotell - utmärkt läge - fina rum - trevlig lounge- jättefin terrass på innegård- fantastisk personal. Det är alltid vårt val när vi besöker Stockholm "

Sagt om oss

" Den familjära och hemlika känslan på hotellet tilltalar mig och min hustru. En inbodd stil med härliga designsaker och rikligt med böcker gör att man lätt finner sig tillrätta. Personalen känns naturligt trevlig. "

Sagt om oss

" Trevligt bemötande.  God mat. Trevlig o välkomnande lobby. Sköna sängar o tysta rum. Ett hotell, som jag gärna återvänder till. "
700 m

TILL STUREPLAN

13 MIN

TILL DJURGÅRDEN

1.7 km

TILL T-CENTRALEN

boka direkt hos oss

När du bokar direkt hos oss får du alltid bästa pris och villkor. Dessutom får du också andra fördelar, bland annat:

Check-in early

Kostnadsfri tidig incheckning
och sen utcheckning.

Automatic Upgrade

Rumsuppgradering i
mån av plats.

Discount in the restaurant

100 kr rabatt i restaurangen
per rum och natt.

Discount in our parking facility

Rabatt på parkering
i garaget i City.

Later cancellation with full refund

Fri avbokning till 18.00
på ankomstdagen.

Our own Health Club

Fri tillgång till Mornington
Health Club.

boka direkt

Morningtons Vänner

Vi tar hand om våra vänner. Gå med i Morningtons vänner, så har du koll på allt som händer hos oss och får alla våra bästa erbjudanden. Because that´s what friends are for!