just nu

Torsdagsjazz, fredags DJ, bloppis eller konstutställning. Hos oss är det alltid massor på gång. Håll dig uppdaterad här på hemsidan så att du inte missar något spännande.

Nya rum /

Queen Sixth Floor

Nyrenoverade rum på 6.an! Helt klart små rum men riktiga pärlor med en fluffig Queen-Size säng. Tapeter bara för Mornington. Inget skrivbord utan en fin sängbricka istället. Specialdesignad Thonet-inspirerad soffa, hoppas du kommer gilla den lika mycket som vi gör.

Så nya rum att fotografen inte varit här ännu men här är en skiss. Boka som vanligt på hemsidan.

Läs mer arrow

Erbjudande /

Top Secret

Sommar med stadsdelens schysstaste uteservering, en köksmästare som har låst in sig halva våren för att få till den bästa menyn. Frukostgänget och vår nya bagare har fixat en frukost som är bättre än nånsin (tycker vi). Hotellrum som vi fejat och fixat med och som är lika redo som en scout. Vi vill helt enkelt lite ödmjukt påstå att stället är i perfekt skick för att välkomna semesterfirare.

Säg det inte till nån men om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du en länk till ett galet bra pris (30% sådär ungefär…) Och så alla andra förmåner som bara gäller om du bokar på vår hemsida.

Läs mer arrow

Restaurang /

På våran gata i stan

Det är verkligen svårt att tro det men snart är vår gata sommargågata igen.

Stadsdelen lever upp, stockholmarna som älskar sitt Östermalm kommer flanera, mötas och umgås som alla andra somrar. Våra hotellgäster brukar älska att vara en del av det.

Och snart är vår uteservering klar. Som vi har längtat efter att få servera här igen. Håll ut, bara veckor kvar och som vanligt slår vi knut på oss själva att du som hotellgäst ska få ett bord, men ett tips är att boka bord på nätet i god tid innan ankomst. (psst, öppet typ jämnt 12-23, alla dagar)

Läs mer arrow

Restaurang /

Nytt på vinlistan!

Vi har fyllt våra vinkylar till bredden med massvis av goda viner. Vi gillar klassiska viner med attityd och med ett tydligt ursprung.  Eftersom att vin ofta är dyrt på krogen så vi har valt att ha ett fast påslag för alla viner. Det gör att man alltid kan avnjuta fantastiska viner till ett riktigt bra pris hos oss!

Ni hittar hela vår vinlista här arrow
Puff2

Paket /

Erbjudanden

Göra något härligt i Stockholm? Vi har erbjudanden som gör din vistelse ännu härligare.

Läs mer arrow
Puff6

Träning/

Health Club

Ett hotellgym som spelar i en liga för sig. Ett rymligt och välutrustat gym där du slipper trängas och kan träna i lugn och ro på några av marknadens bästa maskiner.

Läs mer arrow