just nu

Torsdagsjazz, fredags DJ, bloppis eller konstutställning. Hos oss är det alltid massor på gång. Håll dig uppdaterad här på hemsidan så att du inte missar något spännande.
Puff1

Covid-19 /

Säkerhetsåtgärder

Covid-19 påverkar oss alla. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att minska smittspridningen och för att ni som gäst hos oss ska känna er trygga.

Läs mer arrow
Puff2

Paket /

Erbjudanden

Här dyker alla våra bästa erbjudanden upp, så håll utkik så att du inte missar något!

Läs mer arrow
Puff3

Restaurangen /

Ny meny

Hösten är här och det firar vi med en ny och härlig meny. Kom in och låt oss kittla dina smaklökar!

Läs mer arrow
Puff4

KONFERENS /

Möten på Mornington

Vi älskar möten. Välj något av våra mötesupplägg eller skräddarsy ditt eget och låt fantasin flöda. Det finns inga regler för hur ett möte måste se ut.

Läs mer arrow
Puff5

Take Away /

Lite extra rabatt

Take Away, Take Out eller Stay with us! Du får 10% rabatt när du beställer din take away direkt med oss. Bra va?

Läs mer arrow
Puff6

Träning/

Health Club

Ett hotellgym som spelar i en liga för sig. Ett rymligt och välutrustat gym där du slipper trängas och kan träna i lugn och ro på några av marknadens bästa maskiner.

Läs mer arrow
Puff7

Utställning /

Konst

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med vernissage och bubbel, istället får ni komma förbi och njuta av konstutställningen på egen hand. Tavlorna är målade av två av våra egna medarbetare. @radimski_art och @m.stamoulisart  Varmt välkomna!

Läs mer arrow
Puff8

Mornington LIVE /

Jazz

Varje torsdag brukar vi bjuda på livejazz i vår lounge. Några av Stockholms och kanske Sveriges bästa band och artister spelar och våra jazzkvällar har blivit otroligt populära bland både hotellgäster och Stockholmare.

Läs mer arrow