Lokaler

lokaler-1

Ophelia

Ophelia är vår största lokal med sin 70 kvm stora yta och fönster mot den lugna innergården är det ett perfekt val för den lite större sammankomsten eller mötet som kräver mer yta. Utrustad med whiteboard, blädderblock och projektor med inbyggda högtalare. Namnet Ophelia kommer från den tragiska hjältinnan i William Shakespears pjäs Hamlet.

Planskiss
lokaler-2

Juliet

Juliet är med sina 35 kvm vår näst största lokal. Utrustad med whiteboard, blädderblock och projektor med inbyggda högtalare. Med fönster i lugnt läge mot innergården passar den perfekt för upp till 20 personer i biosittning. Namnet Juliet kommer från William Shakespears karaktär i tragedin Romeo & Juliet som tillsammans med Hamlet är en av hans mest spelade pjäser.

Planskiss
lokaler-3

Puck, Jessica & Beatrice

Våra minsta mötesrum Jessica, Beatrice och Puck, lämpar sig bäst för 4-6 personer. Avskilt läge, fullt utrustade med stor TV skärm, blädderblock och whiteboard finns allt ni behöver.  Döpta efter karaktärer i William Shakespears pjäser. Jessica - dotter till Shylock i The Merchant of Venice. Beatrice - brorsdotter till Leonato och kusin till Hero i Much Ado About Nothing och Puck - eller Robin Goodfellow, är en karaktär från A Midsummer Night´s Dream.

Planskiss
lokaler-4

Innergården

Kanske har du missat Östermalms bäst bevarade hemlighet, en undangömd oas med VIP känsla -  Morningtons gröna och prunkande Innergård - perfekt för mysigt sommarmingel när tiderna tillåter oss att mötas igen.

lokaler-5

Bistro

Bistron ligger i anslutning till restaurangen och passar perfekt för det större sällskapet som vill sitta lite mer avskilt under middagen eller för företagsminglet. Det finns möjlighet att hyra in konferensutrustning vid tex föreläsningar. 

lokaler-6

Sven-Bertil Taube Sviten

För ett mer privat och avskilt möte finns även vår Sven-Bertil Taube svit att boka som lyxigt mötesrum med egen balkong och badrum. På sjätte våningen och med utsikt över takåsarna får ni tillgång till hela sviten med mötesrum för upp till 6 personer i styrelsesittning och vardagsrum. Kontakta oss för mer information

Förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort