Mat & Dryck

Vår restaurang har både rotisseri och en oslagbar innergård. Att maten är närproducerad och hållbar är viktigt för oss och våra kockar lagar säsongsbetonat med inspiration av all världens kök.

boka bord

mat-puff-1

Frukost

Frukostbuffé med kvalitet, hållbarhet, handplockat och välsmakande med egen frukostkock där du får din varma mat alldeles rykande färsk och varm. Vill du ha något som inte finns på buffén? Fråga frukostkocken om just det du är sugen på.

Läs mer arrow
mat-puff-2

Middag

Prova något från vårt rotisserie. Du väljer själv dina tillbehör och du kan välja hur många du vill. Vi serverar även a la carte med klassiska, vällagade rätter med inspiration från säsongen.

Läs mer arrow
mat-puff-3

Bar

Äkta hotellbarshäng. Vi är många som älskar känslan av att ta en drink i en riktigt bra hotellbar. Det får en verkligen att känna att man är på semester eller hur?

Läs mer arrow
mat-puff-4

Innergården

Vi brukar kalla den för Östermalms bäst bevarade hemlighet…men du får berätta för alla. En undangömd oas med VIP-känsla där det alltid är ett skönt häng, god mat och dryck och musik. Möt dina vänner över en drink innan ni bättrar på läppstiftet och försvinner ner på stan eller sitt kvar hela kvällen och prata  tills solen går ner.

Läs mer arrow