Mat & Dryck

Mornington Bar & Restaurang är stadsdelens mötesplats – för alla som jobbar eller bor i närheten av Östermalm. Restaurangen och lobbyn är våra gästers vardagsrum och här är alla välkomna in i en självlysande miljö med böcker, musik och kultur.
mat-puff-1

Frukost

Frukostbuffé med kvalitet, hållbarhet, handplockat och välsmakande med egen frukostkock där du får din varma mat alldeles rykande färsk och varm. Vill du ha något som inte finns på buffén? Fråga frukostkocken om just det du är sugen på.

Läs mer arrow
mat-puff-2

Lunch & Middag

Morningtons meny tar avstamp i det europeiska köket med inriktning mot det traditionella brasseriet. Vi söker efter de bästa råvarorna för säsongen, gärna lokalt producerade.  Köket värnar om svenska såväl som internationella klassiska rätter som vi serverar i vår tappning med en twist.

Läs mer arrow
mat-puff-3

Bar

Äkta hotellbarshäng. Vi är många som älskar känslan av att ta en drink i en riktigt bra hotellbar. Det får en verkligen att känna att man är på semester eller hur?

Läs mer arrow
mat-puff-4

Innergården

Vi brukar kalla den för Östermalms bäst bevarade hemlighet…men du får berätta för alla. En undangömd oas med VIP-känsla där det alltid är möjlighet att boka in er för ett skönt häng, Morningtons goda mat och dryck samt musik. Vi tar emot både större och mindre sällskap, möt dina vänner över en drink innan ni bättrar på läppstiftet och försvinner ner på stan eller sitt kvar hela kvällen och prata tills solen går ner.

Läs mer arrow