Health Club

Endast en hisstur bort hittar du vår Health club. En träningsoas mitt i city. Här kan du som hotellgäst eller medlem varva ner eller växla upp efter en händelserik dag.

Med hänsyn till regeringens nya hårdare restriktioner kommer vi nu att stänga våra Health clubs på Mornington City och Bromma. Detta gäller tom 15 mars 2021.

Så nu får vi alla hålla igång på våra egna håll ett tag. Ta en löprunda, kör något roligt pass online (finns hur mycket kul som helst) eller träna på något härligt utegym så hoppas vi på att vi ses vi igen snart friska och starka!

club-member

Medlem

Bli medlem

Tycker du att det är trångt och stökigt på vanliga gym? Slipp hetsen och trängseln och bli medlem i Mornington Health Club. Här kan du träna i lugn och ro i fantastiska lokaler som inte har någonting alls att göra med hur du tänker dig att hotellgym ser ut.

Läs mer och bli medlem arrow
club-member-2

Personlig tränare

Boka PT i 30 minuter

Att träna med personlig tränare gör att du får roliga utmaningar och nya övningar som ska inspirera dig i din träning. Att ha en bokad tid med din PT gör det också svårare att smita undan träningen...

Boka PT arrow

Vår Health Club

träna med guldkant 

Hos oss kan du träna både som hotellgäst och medlem. Du tränar på några av marknadens bästa maskiner och kan du träna i lugn och ro utan att trängas eller behöva vänta på maskiner och redskap.

Bastu

Inget slår en bastu efter ett tufft träningspass. Unna dig att koppla av i vår bastu och belöna dig själv och din kropp.

Vad som ingår

När du tränar hos oss så ingår alltid lån av träningskläder, handduk, vattenflaska och duschprodukter från Kerstin Florian. Så här funkar inga bortförklaringar…

Förmåner

Som medlem har du alltid förmånliga priser på både övernattning, mötesrum och mat i restaurangen. Så bjud brorsan på en övernattning, klå honom i ett träningspass och njut av en middag i restaurangen som avslutning.