Träna med guldkant

Välkommen till Mornington Health Club. En privat exklusiv tillflyktsort skapad för personlig träning, hälsa och välbefinnande. Våra medlemmar och hotellgäster erbjuds en unik träningsupplevelse i hjärtat av Östermalm där du tränar på dina villkor i en lugn avkopplande miljö.

Background pattern

Tycker du att det är trångt och stökigt på vanliga gym?

På Mornington Health Club slipper du hets och trängsel. Vi har ett begränsat antal medlemmar för att du ska få träna i lugn och ro i en unikt designad miljö.

Kom som du är

Hos oss får du allt du behöver för en extraordinär träningsupplevelse med alla bekvämligheter för att du ska få ut maximalt av ditt träningspass. I våra fina omklädningsrum finns utöver sköna duschar, fin bastu och personliga klädskåp även tillgång till:

Image of health club

Träningskläder (t-shirt & shorts) samt privat skåp till förvaring av skor och värdesaker

Image of health club

Omklädningsrum med handdukar och schampo, balsam och duschcreme

Image of health club

Vattenflaskor, färskpressad juice och mineralvatten

Image of health club

Lounge med fri tillgång till gott kaffe och skön relax med bra wifi

lånekläder träning omklädningsrum bastu

Förmåner

Behandlingar

Vi erbjuder fysioterapi och rehabträning med några av Sveriges främsta experter på plats. I vårt gym finns 5 behandlingsrum för enskild behandling. Våra PTs håller dagligen individuella träningar i gymmet.

Loungeyta

Våra medlemmar har fri tillgång till gott kaffe, färskpressad juice och mineralvatten under sin träning. I vår lounge går det bra att hänga och vila upp sig före eller efter ett pass.

Streama vad du vill

Vårt gym är helt nybyggt och vi har investerat i den senaste utrustningen, allt för att göra din träning så lustfylld som möjligt! Vid våra träningscyklar kan du själv välja vad du vill streama på skärmar från din smartphone, smart va?

Hotell & Restaurang

Vår Health Club ligger i samma hus som Mornington Hotel med all tänkbar service och social gemenskap som man bara hittar i en hotellmiljö. Våra medlemmar erbjuds både bra pris på boende och mat i vår fina restaurang. Fråga någon av våra floormanagers så hjälper de till.

Olika medlemskap

Du har möjlighet att teckna medlemskap efter vad som passar dig bäst. I det grundläggande medlemskapet så får du allt du behöver för riktigt god träning. Vill du kombinera med hotellfrukost eller annan måltid i vår fina restaurang så är det något vi varmt kan rekommendera

Konferens & spa

Mornington erbjuder även fina och populära konferenslokaler som våra Health Club medlemmar har möjlighet att boka. Fråga våra floormanagers så berättar de gärna mer.
Vill du kombinera din träning med en Spabehandling så finns Spa Boutique på Mornington Hotel.

Börja träna redan idag

Vår populära Health Club har ett begränsat antal medlemmar för att garantera en lugn och trivsam miljö. Söker du en exklusiv träningsmiljö med personlig service är det här rätt plats för dig.

Välkommen!

health club gold card

Members with benefits

Vill du få ut det lilla extra av din träning?
Vi erbjuder olika sorters medlemskap. Med ett 'Members with benefits'' medlemskap ingår utöver fri träning mellan 05.00 - 23.00 vardagar och helger året om även valfri maträtt eller frukost i hotellets restaurang hela året!

Friskvårdspartners

Vi är stolta över vårt nätverk av utvalda partners som delar vår passion för hälsa, välbefinnande och kvalitet. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda dig den mest holistiska upplevelsen i hjärtat av Stockholm. Utforska våra partners och upptäck förmånerna med att vara en del av Mornington-familjen.

sensation health

Sention Health

Vi erbjuder fysioterapi och rehabträning med några av Sveriges främsta experter på plats.

Läs merarrow
Hela kroppen

Hela Kroppen

På Hela Kroppen Mornington finner du erfarna naprapater, kiropraktorer, personlig tränare och fysioterapeuter. Hela Kroppen har en gedigen kompetensbredd och ett gemensamt fokus på resultat som ska ge dig en starkare och mer välfungerande kropp.

Läs merarrow
intomotion sport clinic

Intomotion Sport Clinic

Vi erbjuder även ultraljudsdiagnostik, osteopati och idrottsmassage. Vi hjälper dig med diagnostik, behandling och rehabilitering av de flesta typer av idrottsskador.

Läs merarrow
Jonas Gustrin

Jonas Gustrin

Utöver behandlingar av mer akuta besvär i muskler och leder, samt hjälper till med biomekanisk screening, löpstegsanalyser och konsultationer inom hälsa och träning.

Läs merarrow
spa boutique

SPA Boutique

Vi erbjuder förstklassig massage i en exklusiv och avkopplande miljö. Våra terapeuter är certifierade massörer med omfattande erfarenhet från högklassiga hotell- och spa-anläggningar. Som medlem får du rabatterat pris på alla våra behandlingar.

Läs merarrow