Health Club

Endast en hisstur bort hittar du vår Health club. En träningsoas mitt i city. Här kan du som hotellgäst eller medlem varva ner eller växla upp efter en händelserik dag.

Lördag 1 maj öppnar vi upp Mornington Health Club för träning igen. Fortsatt hårda restriktioner gäller. Det innebär att det viktigaste fortfarande är att hålla avstånd till varandra. Max 20 personer får vistas i våra lokaler samtidigt. I omklädningsrummen tillåts inte fler än två personer åt gången så vi ber dig som kan, att duscha hemma. Du rengör och spritar själv den utrustning du använder och ställer hantlar och andra lösa träningsredskap åter på sin plats. Självklart bryr vi oss om varandra och stannar hemma om vi har minsta symptom.

Vi städar en till två gånger per dag och kommer däremellan att gå ronder för att stämma av att vi alla håller oss till de restriktioner som finns. Övrig tid är Health Club obemannat. Innan träning hämtar du upp din ”träningsbiljett” i gästdisken på hotellet och du lämnar den åter när du är klar. Du behöver ha den biljetten för att ha tillåtelse att vistas i träningslokalen. Du ansvarar alltid själv för att se till att hålla avstånd till andra medlemmar och gäster men också för att agera om du märker att det vistas för många personer i lokalen.

Under maj kommer vi att öppna och tömma de skåp som saknar hyresgäst (gäller city). Du som önskar hyra ett skåp för skor, necessär etc, gör detta på www.mornington.se Du behöver själv ha med dig vattenflaska och träningskläder (finns ej längre till utlåning i city).

Fram till lördag och nyöppning fortsätter vi att städa, putsa och feja och längtar tills vi ses igen. Vi vill samtidigt passa på att tipsa om att vi lite senare i maj öppnar upp för lunch på Mornington City och så fort minusgraderna försvinner kommer även dörren till Innergården att slås upp. Hoppas att du vill vara vår gäst även där.

Varmt välkommen!

club-member

Medlem

Bli medlem

Tycker du att det är trångt och stökigt på vanliga gym? Slipp hetsen och trängseln och bli medlem i Mornington Health Club. Här kan du träna i lugn och ro i fantastiska lokaler som inte har någonting alls att göra med hur du tänker dig att hotellgym ser ut.

Läs mer och bli medlem arrow
club-member-2

Personlig tränare

Boka PT i 30 minuter

Att träna med personlig tränare gör att du får roliga utmaningar och nya övningar som ska inspirera dig i din träning. Att ha en bokad tid med din PT gör det också svårare att smita undan träningen...

Boka PT arrow

Vår Health Club

träna med guldkant 

Hos oss kan du träna både som hotellgäst och medlem. Du tränar på några av marknadens bästa maskiner och kan du träna i lugn och ro utan att trängas eller behöva vänta på maskiner och redskap.

Bastu

Inget slår en bastu efter ett tufft träningspass. Unna dig att koppla av i vår bastu och belöna dig själv och din kropp.

Vad som ingår

När du tränar hos oss så ingår alltid handduk och duschprodukter från Kerstin Florian. Så här funkar inga bortförklaringar…

Förmåner

Som medlem har du alltid förmånliga priser på både övernattning, mötesrum och mat i restaurangen. Så bjud brorsan på en övernattning, klå honom i ett träningspass och njut av en middag i restaurangen som avslutning.