Health Club

Endast en hisstur bort hittar du vår Health club. En träningsoas mitt i city. Här kan du som hotellgäst eller medlem varva ner eller växla upp efter en händelserik dag.
club-member

Medlem

Bli medlem

Tycker du att det är trångt och stökigt på vanliga gym? Slipp hetsen och trängseln och bli medlem i Mornington Health Club. Här kan du träna i lugn och ro i fantastiska lokaler som inte har någonting alls att göra med hur du tänker dig att hotellgym ser ut.

Läs mer och bli medlem arrow

Vår Health Club

träna med guldkant 

Hos oss kan du träna både som hotellgäst och medlem. Du tränar på några av marknadens bästa maskiner och kan du träna i lugn och ro utan att trängas eller behöva vänta på maskiner och redskap.

Bastu

Inget slår en bastu efter ett tufft träningspass. Unna dig att koppla av i vår bastu och belöna dig själv och din kropp.

Vad som ingår

När du tränar hos oss så ingår alltid handduk och duschprodukter från Kerstin Florian. Så här funkar inga bortförklaringar…

Förmåner

Som medlem har du alltid förmånliga priser på både övernattning, mötesrum och mat i restaurangen. Så bjud brorsan på en övernattning, klå honom i ett träningspass och njut av en middag i restaurangen som avslutning.