*
*
*

Stockholm City

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger stort fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet och här vill vi att du ska trivas.

just nu

Aktuellt på Mornington Stockholm City

Sister /

Zzz Dreamscape Hotel

Vår alldeles egna, väldigt speciella och coola lillasyster. Mitt i smeten på kungsgatan väntar hon på er under jorden, med en känsla av att just ha stigit ner i Alice i Underlandet. Boka med koden: sisters så får ni lite rabatt

Läs mer arrow

Partner /

Massage

Nu har SPA Boutique flyttat in hos oss. När du bokar på vår hemsida får du en extra bra deal. Läs mer och boka!

SPA Boutique arrow

RESTAURANG /

Mornington Live sessions

Mornington Live Sessions bjuder på live musik i vår lobby mellan kl 18:00-21:00 onsdag-lördag. Kom och häng med oss och njut av lite skön musik.

Mat & Dryck

FRÅN TIDIG MORGON TILL SEN KVÄLL

Restaurangen serverar frukost och middag men du kan också komma förbi och bara ta en kaffe eller drink i baren.

Läs mer arrow
Puff4

Möten

Vi älskar möten

Möten på hemmaplan, möten på bortaplan, möten bland molnen, möten mellan kollegor, möten med kund eller möten mellan vänner. Vilka möten det än gäller eller om ni bara behöver lite nya idéer, energi eller inspiration så ordnar vi det...

Läs mer arrow
Puff5

Restaurang

Vår restaurang - vår stolthet

Ja, vi vet, hotellrum i all ära, de ska vara såklart bra. (Våra är superbra..) Men hur hä:rligt är det inte att kunna gå ned till en pulserande hotellkrog för ett glas, eller en riktigt bra middag, eller bara något snabbt i all hast. Oavsett vad, så finns vi här, vareviga dag från 11-23. Sebastian, vår gastronomiska kung och hans hov vill göra allt för att du ska trivas.
Restaruangen är inte bara vår favorit, de som bor och arbetar på Östermalm gillar också att hänga här, så häng på du också.
Det är alltid klokt att boka bord, enklast på länken nedan.

Läs mer arrow
Puff6

Träning

Health Club

Ett hotellgym som spelar i en liga för sig. Ett rymligt och välutrustat gym där du slipper trängas och kan träna i lugn och ro på några av marknadens bästa maskiner.

Läs mer arrow

Sagt om oss

" Vi är återkommande gäster på Hotell Mornington. Fantastiskt hotell - utmärkt läge - fina rum - trevlig lounge- jättefin terrass på innegård- fantastisk personal. Det är alltid vårt val när vi besöker Stockholm "

Sagt om oss

" Den familjära och hemlika känslan på hotellet tilltalar mig och min hustru. En inbodd stil med härliga designsaker och rikligt med böcker gör att man lätt finner sig tillrätta. Personalen känns naturligt trevlig. "

Sagt om oss

" Trevligt bemötande.  God mat. Trevlig o välkomnande lobby. Sköna sängar o tysta rum. Ett hotell, som jag gärna återvänder till. "
700 m

TILL STUREPLAN

13 MIN

TILL DJURGÅRDEN

1.7 km

TILL T-CENTRALEN

boka direkt hos oss

När du bokar direkt hos oss får du alltid bästa pris och villkor. Dessutom får du också andra fördelar, bland annat:

Check-in early

Kostnadsfri tidig incheckning
och sen utcheckning.

Automatic Upgrade

Rumsuppgradering i
mån av plats.

Discount in the restaurant

100 kr rabatt i restaurangen
per rum och natt.

Discount in our parking facility

Rabatt på parkering
i garaget i City.

Later cancellation with full refund

Fri avbokning till 18.00
på ankomstdagen.

Our own Health Club

Fri tillgång till Mornington
Health Club.

boka direkt

Morningtons Vänner

Vi tar hand om våra vänner. Gå med i Morningtons vänner, så har du koll på allt som händer hos oss och får alla våra bästa erbjudanden. Because that´s what friends are for!