Info

Gymmet stängt för renovering, öppnar 1 september.
En spännande utveckling står för dörren och här kommer samlad infomaterial om vad som ska ske under närmaste tiden på vår Health Club.
mhc
Hej medlem,
En spännande utveckling står för dörren och här kommer samlad infomaterial om vad som ska ske under närmaste tiden på vår Health Club.
Mornington hotel startade verksamheter med Health Club redan 2006 och efter två svåra år med pandemin är det nu äntligen dags för en renovering och utveckling av verksamheten. All utrustning kommer bytas ut till marknadsledare på området. Lokalen kommer få nya ytskikt, färg och belysning samt att fler behandlingsrum kommer byggas. Målet är att Morningtons Health Club ska erbjuda träning i en avslappnad och exklusiv atmosfär.
När vi öppnar igen efter renoveringen kommer vi hålla samma öppettider som innan. Vi kommer kunna erbjuda personlig träning, nyrenoverad bastu, sjukgymnastik & naprapati, skåp för skor, kläder som ingår i medlemskapet, rabatt på hotellfrukost mm.
För att lyckas med den planerade renoveringen av gymmet så måste vi stänga lite skyndsamt.
Redan den 19 juni kommer vi stänga Health Club och hålla stängt fram till och med den 28 augusti. Under den här tiden fryser vi alla medlemskap och lägger på den tiden vi har stängt som förlängning på ert avtal plus en ytterligare månad. Önskar ni säga upp ert avtal kan vi hjälper er med en återbetalning av den kvarstående summan som ej nyttjas.

Inom några veckor kommer ni få ytterligare information om hur den nya designen kommer att se ut och vad som kommer erbjudas i from av utrustning och erbjudanden.
Ser fram emot en nystart och en spännande träningshöst
Mvh
Egon Persson
Platschef