Health Club

500 kvm med konditions- och styrkemaskiner, fria vikter, gruppsal för träningspass och en bastu med takterrass och utsikt över Stockholm.
club member

Medlem

Bli medlem

Tycker du att det är trångt och stökigt på vanliga gym? Slipp hetsen och trängseln och bli medlem i Mornington Health Club. Här kan du träna i lugn och ro i fantastiska lokaler som inte har någonting alls att göra med hur du tänker dig att ett hotellgym ser ut.

Läs mer och bli medlem arrow
club member

Get Movin

För en aktiv livstil

Tanken med vårt koncept Get Movin´var att blanda träning med äventyr som kajak, klättring, SUP, mountainbike, rullskidor, spännande föreläsningar, god mat och dryck. Ett koncept som innehåller allt det goda i livet och som inspirerar.

Läs mer och bli medlem arrow

Vår Health Club

Träna med guldkant

Hos oss kan du träna både som hotellgäst och medlem. Du tränar på några av marknadens bästa maskiner och kan du träna i lugn och ro utan att trängas eller behöva vänta på maskiner och redskap.

Vad som ingår

När du tränar hos oss så ingår alltid handduk och duschprodukter från Kerstin Florian. Så här funkar inga bortförklaringar…

Bastu

Inget slår en bastu efter ett tufft träningspass. Unna dig att koppla av i vår nyrenoverade bastu och belöna dig själv och din kropp.

förmåner

Som medlem har du alltid förmånliga priser på både övernattning, mötesrum och mat i restaurangen. Så bjud brorsan på en övernattning, klå honom i ett träningspass och njut av en härlig middag som avslutning.