Just nu

Må bra dag, Friday fitness, föreläsningar eller tunnbrödrullens dag. Hos oss är det alltid massor på gång. Håll dig uppdaterad här på hemsidan så att du inte missar något fantastiskt.
Puff2

Paket /

Erbjudanden

Göra något härligt i Stockholm? Vi har erbjudanden som gör din vistelse ännu härligare.

Läs mer arrow
Puff2

Erbjudande /

Top Secret

Glädjen är enorm när vi återigen får möta er gamla och nya gäster. Väntan har varit ohyggligt lång men vi har använt den på bästa, möjliga sätt. Vi har renoverat och fixat, sängarna är nu nybäddade med krispiga lakan och mjuka kuddar. Vi har utvecklat och uppdaterat vår meny och anställt nya kockar. Nu håller vi vår restaurang öppen för dig alla dagar i veckan från lunch till sent. Hotellrum finns i alla varianter, för både kort och lång vistelse. Kom och låt oss få ta hand om dig!

Och du, en hemlis. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du en länk som ger dig en galet bra rabatt på boende (30% sådär ungefär). Och så alla andra förmåner förstås, som du får när du bokar på vår hemsida.

Läs mer arrow
bromma-puff-4

Mat & Dryck /

Från tidig morgon till sen kväll

Restaurangen serverar frukost, lunch och middag men du kan också komma förbi och bara ta en kaffe eller en drink i baren.

Läs merarrow
bromma-justnu-puff

Möten & konferens /

Vi älskar möten

Vilka möten det än gäller eller om ni bara behöver lite nya idéer, energi eller inspiration så ordnar vi det. Välj något av våra mötesupplägg eller skräddarsy ditt eget och låt fantasin flöda. Det finns inga regler för hur ett möte måste se ut...

Läs mer arrow
bromma-justnu-puff

Health Club /

träna hos oss

Ett hotellgym som spelar i en liga för sig. 500 kvm gym med panoramautsikt där du slipper trängas och kan träna i lugn och ro på några av marknadens bästa maskiner.

Läs merarrow