lokaler

konf-lokal-1

Roland Garros &
Charles Lindbergh

Med sina 58 kvm är det våra största lokaler och rymmer upp till 30 personer i biosittning. Fullt utrustade med whiteboardtavla, blädderblock och projektor med inbyggda högtalare. Stora fönster med vidsträckt utsikt. Fri tillgång till Mornington Health Club samt konferensloung med takterrass.
Namnen kommer från flygpionjärerna Roland Garros och Charles Augustus Lindbergh.

Planskiss
konf-lokal-2

Carl Cederström &
Henri Farman

53 kvm stora med plats för upp till 30 personer i biosittning är dessa våra näst största lokaler. Fullt utrustade med whiteboardtavla, blädderblock och projektor med inbyggda högtalare. Stora fönster med utsikt över takåsarna och med Stockholm Stad i periferin. Fri tillgång till Mornington Health Club samt konferensloung med takterrass. 
Namngivna av flygpionjärerna Carl Cederström och Henri Farman. 

Planskiss
konf-lokal-3

Antoine De S:t Exupéry

Vårt största grupprum, utrustad med whiteboardtavla, blädderblock och TV-skärm, rymmer 8 personer i styrelse sittning. Direkt anslutning till vår stora lounge med takterrass och fri tillgång till Mornington Health Club. Namnet kommer från den franske författaren och yrkesflygaren Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupéry.

Planskiss
konf-lokal-4

Mindre mötesrum

Våra fyra lite mindre mötesrum har en häftig utsikt över landningsbanan på Bromma Flygplats och rymmer 6 personer i styrelsesittning. Utrustade med blädderblock, tillgång till vår stora lounge med takterrass och fri tillgång till Mornington Health Club.
Lokalerna har fått sina namn av kända de kända flygpionjärerna Louis Bléroit, Beryl Markham, Enoch Thulin  och Otto Lilienthal 

Planskiss
konf-lokal-5

Helmers Hörna

Vill ni ha ett lite mer avslappnat möte eller kombinera nytta med nöje? Helmers Hörna ligger på entréplan och passar perfekt om ni vill dricka kaffe eller äta lunch i samband med mötet, eller varför inte avsluta dagen med en vin- & ostprovning? Lokalen är utrustad med projektor och blädderblock.
Namnet kommer ifrån Helmer Persson som grundaren av Stockholms första kexfabrik som idag är Mornington Hotel.

Förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort