PAKET

konf-paket-1

Aktiviteter

Vi erbjuder en mängd aktivitetsalternativ i samband med er konferens. Vad kan vara bättre än en härligt avslappnande bastu med utsikt över start och landningsbanan på Bromma Flygplats som avslutning på en lång mötesdag? Vill ni hellre avsluta med ett träningspass eller prova på klättring? Hos oss är det möjligt! 

konf-paket-2

Mat och dryck

Hur den perfekta konferensdagen ser ut för just er kan bara ni svara på. Vi kan ordna paket med frukost eller förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, middag eller kanske en vin- eller ostprovning som avslutning. Fråga oss så hjälper vi er hitta det som passar er bäst.

konf-paket-3

"Bara vi"

Vi anpassar ert möte efter era önskemål och för att alla ska känna sig säkra hos oss har vi utökat städningen av samtliga lokaler på hotellet. Förutom desinficering av alla ytor serverar vi, om ni vill, kaffe och måltider inne i lokalen så ni kan vara åtskilda från övriga gäster. Läs mer om våra åtgärder för Covid-19 i vår FAQ.

Läs mer
konf-paket-2

Konferenserbjudande

Konferenserbjudandet ni inte vill missa, 1395kr exkl.moms per deltagare vid minst 15 personer (ordpris fr.2195kr exkl. moms). Då ingår hotellfrukost, fullt utrustat konferensrum, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe med fikabröd, AW mingel, middag, övernattning i fräscha rum, tillgång till Mornington Health Club och om ni vill ett gruppträningspass. 

Förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort