MöTEN på Mornington

Vi älskar möten. Möten på hemmaplan, möten på bortaplan, möten bland molnen, möten mellan kollegor, möten med kund eller möten mellan vänner. Vilka möten det än gäller eller om ni bara behöver lite nya idéer, energi eller inspiration så ordnar vi det.
KONFERENS-&-FEST-HOS-OSS

Lokaler

Ljusa och fina lokaler

Konferenslokaler med genomgående, härligt ljusinsläpp högst upp i huset. Från takterrassen utsikt i 360 grader där du ser in till Stockholm och Riddarfjärden, Solna, Sundbyberg, Bromma och Kista. Flygplanen kommer ibland dramatiskt nära vid landning på Bromma Flygplats, en upplevelse!

Läs mer arrow
Jazz-i-varldsklass

Paket

En komplett upplevelse

Välj något av våra mötesupplägg eller skräddarsy ditt eget och låt fantasin flöda. Det finns inga regler för hur ett möte måste se ut...

Läs mer arrow

Betyg 8.8!

62 % av våra konferens och gruppgäster ger oss betyg 9 eller 10 och ingen har gett lägre omdöme än 8.  

Vi betygsätts utifrån ett helhetsintryck som mötesplats med frågor kring service/personal/bemötande, mat och dryck,  lokaler, hotellrum och health club.

Vårt mål är förstås 100% supernöjda och återkommande gäster och vi arbetar ständigt med att ta reda på vad vi behöver göra för att ta vår service och upplevelsenivå ett steg till.

Förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort