SOMMAR PÅ MORNINGTON

I sommar bor du bekvämt med hela familjen i en av våra välutrustade lägenheter

I sommar kan du bo med hela familjen i en bekväm och välutrustad lägenhet hos oss. Våra lägenheter har plats för familjer på upp till 6 personer och samtliga har ett fullt utrustat Mielekök där egna måltider kan tillagas. Men självklart ingår också frukost för hela familjen alla dagar under vistelsen.

Vår frukostbuffé har rikligt med godsaker och nyttigheter för både stora och små. Från oss har du nära till det mesta i Sommar-Stockholm. Välj att boka till vår picknickkorg som står färdig för er när ni vill ge er ut på era aktiviteter. Väljer ni att stanna i området visar vi er gärna till fina badplatser i vår närhet. Tillgång till vår Health Club och bastu ingår under hela er vistelse.

Lunch och middag väljer ni med fördel att äta i vår varma, familjära restaurang där vi blandar vi finaste sortens Fingerfood med fransk bistromat och modern, vällagad Fastfood. Barnen har sin egen meny och här får de små alltid en glass av kocken till efterrätt. Vi ger er en rabattcheck på 100:- per familj att använda i restaurangen varje dag. Parkering erbjuder vi precis utanför hotellet.

FÖR DEN STÖRRE FAMILJEN upp till 2 vuxna och 4 barn

Pris från: 1750:-/natt i vår Studio Apartment Medium

Lägenheten har 4 enkla kupébäddar samt en bäddsoffa för 2

Priset gäller för 2 vuxna och 2 barn upp till 15 år (58:- per tillkommande barn/natt)

Frukost

Health Club

100:- rabatt i Restaurangen/dagFÖR FAMILJ UPP TILL 4 

Pris från: 1750:-/natt i vår Family Apartment

Lägenheten har en dubbelsäng och en våningssäng med plast för 2

Priset gäller för 2 vuxna och 2 barn upp till 15 år

Frukost

Health Club

100:- rabatt i Restaurangen/dagBokar du detta erbjudande direkt på: mornington.se får du ytterligare 15% rabatt på din vistelse.